Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

Kun je ze nog niet zien, dan kun je ze in ieder geval wel horen. Een lichte zuidwestenwind neemt hun geluid mee over het uitgestrekte water. Ze steken met hun witte lange halzen scherp af tegen de grijze achtergrond van deze regenachtige decemberdag. Dan eens vliegt er één verschrikt weg of zwemt stilzwijgend bij me vandaag. In grote groepen, dicht bij elkaar. Zonder beperkingen, in alle vrijheid.  

Ik zet mijn peddel opnieuw in het water, de zoveelste slag. Het water klotst tegen mijn board en maakt mijn voeten koud. Schelpen op de bodem glijden langzaam aan me voorbij. Niemand te bekennen waar ik vaar, alleen maar water en het zachte fluisteren van de wind. En in deze stilte voel ik me gezegend, bevoorrecht om te gaan en staan waar ik mag gaan…”. 

Mijn naam is Arjan Bal, 34 jaar oud. Getrouwd met Christine en vader van vier kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Ik werk als parttime docent bewegingsonderwijs in het voortgezet onderwijs en veel uurtjes van de andere dagen gaan (naast de dagelijkse zorg voor ons gezin natuurlijk) op aan de verbouwing van onze woning.

Momenteel probeer ik nog wat tijd in te plannen om de vaardigheden op het board te verbeteren. De eerste ervaringen heb ik hierboven gedeeld en die waren best zwaar. Reden te meer om de komende tijd nog meer uren vrij te maken om met peddel en board het water te lijf te gaan!