Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

Inmiddels zijn we alweer even geland op ons nieuwe onderkomen. De wind blaast tegen het huisje en zorgt voor een heus Fries gevoel. In de knusse kamer bespreken we met elkaar de plannen en vooral de route voor aankomende maandag. De zon lijkt ons toe te gaan lachen maar de zuidwestenwind met vlagen van zo’n 20 knots zal het me best erg lastig gaan maken. Ik zie vanaf het scherm al dat De Zwette een eindeloos lang stuk peddelen tussen wuifende rietkragen wordt. En besef dat het vanaf dag één gelijk stevig suppen wordt.

We besluiten te starten op de Boksumerdijk 7, 9084AA te Goutum (zuid kant Leeuwarden). Het hele, in ‘koningsdag-sferen gekleden SUPDEL Team’ hoopt me daar in de vroege ochtendgloren (rond 08.00 uur) uit te zwaaien bij de start van De ElfstedenSup!

We zijn er inmiddels klaar voor, maar morgen eerst nog een heerlijke dag van rust. Samenkomen rondom het Woord van onze God en met elkaar genieten van opnieuw een lentedag. Ik merk een gezonde spanning omdat ik simpelweg niet weet wat de tocht me brengen zal. Ligt er nog ijs? Hoe is de wind? Krijg ik last van stroming? Ligt er veel wier? Is de tocht vanaf Leeuwarden naar Sloten niet veel te lang? Ik weet het niet en ben uiteindelijk niet heel erg voorbereid. Een heerlijke en aangename winter dwarsboomde de eigenlijk veel te korte voorbereidingstijd. Maar deren doet het me niet want maandag is het zover… It Giet Oan!

Aangekomen in Friesland en álles meegenomen.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *