Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

De bruin/zwarte sneeuwhopen, opzij geschoven door grote vrachtwagens met hun schuif, druppen langzaam weg. Stroompjes water vinden hun weg naar de put vlak voor ons huis. De dooi heeft nu echt serieus ingezet en ruimt meer en meer de winter op. Ik zet de stand van de motor op onze bakfiets nog wat hoger en schiet langs de met ijs omgeven sloot. Ik merk weer die opluchting wanneer ik iets verder op de route het water in een wilde stroom door een duiker zie gaan. Mijn jas wat opengeslagen, fiets ik naar de basisschool. De lucht voelt zacht en aangenaam. Mijn zoontje van twee imiteert een vrolijke fluiter hoog in de bomen. Het voelt ineens een beetje als de lente. En meer en meer kom ik tot de conclusie… It Giet Oan!

Vanmiddag de spullen voor het SUPPEN bij elkaar gepakt. Hardloopshirt, Long John Wetsuit (zonder armen), windjacket en wintersportjas. Dat als eerste set. En opnieuw een hardloopshirt, windjacket en wintersportjas. Voor de onverwachte duik in ijskoud water. Verder laarzen voor de kou. De geitenwollen sokken misschien nog via moeders te regelen. Neopreen cap en handschoenen voor de koude dag en een extra t-shirt voor de lentedag!

Aan het einde van de middag kruip ik toch nog even stilletjes achter de laptop. De link naar Windfinder Slotermeer staat nog open. Ik scroll wat naar beneden en vooral de dinsdag baart me zorgen. Vlagen van 45 knots!! Voor de kiters onder ons betekend dat 8 mtr showtime maar met deze wind op de SUP wordt het een ander verhaal…

De laptop klap ik dicht. Nog maar eens wat adressen op papier. De flyers moeten op. Morgen met de fiets of auto door de dorpen om ons heen, op zoek naar weer een nieuwe donateur! Weet jij er ook nog één?!

Nog zo’n 200 flyers te bezorgen…
Categorieën: Uncategorized

1 reactie

Ineke · februari 17, 2021 op 7:06 am

Geen zorgen!
Vertrouwen!
Is het al geen wonder dat er geen ijs maar water is volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *