Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

Het aftellen is begonnen, doe je mee?

Volgende week, maandag 22 februari, moet het gaan gebeuren! Plank in het water en gaan. Kilometers afzien in ijskoud water, net weer zichtbaar na een plotselinge winter. Om zo aandacht te vragen voor onze minder bevoorrechte medemens. In de hoop op nog een mooier bedrag!

Het gaat nog wel even spannend worden denk ik zelf. Afgelopen vrijdag en zaterdag nog vroor het dat het kraakte. In pure euforie heb ik me de blaren aan de voeten geschaatst. Wat hadden we een pret. Maar toen ik vanmorgen voor me uit staarde naar glijdende druppels op het raam, bekroop me dat weemoedige gevoel. Dag winter, dag sneeuw. Alles gaat voorbij.

Ik bleef haar spoor volgen. Ze gleed naar beneden en de druppel belandde in de sneeuw. Het zorgde voor een gaatje en dat gaatje werd een gat. En toen ik later op de dag weer bij het raam stond, was er geen gat. Een spriet van de lavendelplant prijkte er dankbaar omhoog en genoot van het levenslicht. De dooi is daadwerkelijk ingezet!

De voorspellingen lijken goed maar niets is zo veranderlijk als het weer. Ik volg de berichten nauwkeurig en bereid me nu toch echt wel voor. Tassen uit de kast, nog even bellen naar dat bedrijf, connecten op LinkedIn. Windfinder voor de zoveelste keer gecheckt. En dan dat ijs. Hopelijk is het weg. De temperatuur die knalt straks weer omhoog. Weg weemoedig gevoel. Want na de winter komt de lente. En na de lente komt de zomer. Beloften van onze God. En die zijn altijd waar! Sla het weerbericht er maar op na…

De weersverwachtingen geven toch hoop op De ElfstedenSup in de Voorjaarsvakantie!

Categorieën: Uncategorized

1 reactie

Ineke · februari 15, 2021 op 10:16 pm

Waar ik aan denk?
Aan jullie natuurlijk..want het wordt wel heel spannend zeg!
Het zou toch geweldig zijn als het toch door kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *