Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

“Van U is de dag, van U is de nacht. U hebt maan en zon een vaste plaats gegeven, U hebt de grenzen van de aarde bepaald, zomer en winter – u hebt ze gevormd”.

Het was het psalmversje wat onze meiden deze week thuis moesten leren. We zongen het aan de tafel tijdens het ontbijt. Ik zoals zo vaak net wat uit de wijs maar niemand die zich er deze morgen aan stoorde….

Iets later stond ik op het water. En bovenstaande woorden kwamen daar zo heerlijk terug. ‘U hebt de zon een vaste plaats gegeven. Zomer en winter, U hebt ze gevormd’. Het was zo’n vredige winterochtend die je niet snel vergeet. Stilte… rust… en overal de rijp nog zo mooi zichtbaar. Zwanen glijdend over een spiegel in de mist en hier en daar de glinsteringen van dun ijs. Ik ben daar even blijven zitten om deze zichtbare werkelijkheid in te ademen. Het voelde daar zo vredig en vrij en ik mocht genieten van Zijn goede gaven!

Wat zou het toch geweldig zijn wanneer ook anderen in vrijheid mogen genieten van Zijn goede gaven! Dat de mensen waar ik de peddel voor in het water sla en waarvoor jij doneert, echt in de vrijheid komen te staan….

In vrijheid kijkend naar de zon, niet een tralie. In vrijheid genietend van die witte kristallen, niet verdoofd door weer die knagende pijn. In vrijheid voortbewegend in de kou. Met de wetenschap, thuis krijg ik het vanzelf weer warm!!


1 reactie

Ineke · januari 27, 2021 op 11:09 am

Wat mooi beschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *