Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

Dinsdag

Vanavond zit ik zelf weer achter het scherm. Terwijl vader achter zijn scherm verzonken zit na een lange dag van fietsen, de vaatwasser tevreden z’n laatste spoel van deze avond draait, moeder vermoeid aan de keukentafel nog eens nipt aan een vers gezet kopje thee en vrouwlief boven onze jongste telg probeert te kalmeren, hang ik onderuit gezakt op de bank.

Moe maar voldaan denk ik terug aan een dag van eindeloos peddelen. Vanmorgen om 08:00 uur ben ik afgezet door Christine bij de camping van Sloten waar ik gistermiddag mijn board mocht achterlaten. Ik voelde me nu weer redelijk maar zeker nog niet optimaal na een pittige migraine aanval gisteravond. Dus super fijn dat Christine alles heeft willen regelen, van persoonlijke verzorging tot alle ‘post’ op social media!

Na het onrustige Slotermeer, waar de golven en wind me het nog best lastig maakten, aangekomen in Balk. Daarna op naar Stavoren, over nog een meer met volle bak tegenwind. Wat duurde het lang, wat was het soms taai. En hoe mooi is het dan om je neefjes en nichtjes, broers en zussen in de verte te zien rond te zien huppelen! Het maakt me dankbaar en doet me tegelijk weer denken aan de woorden van Kas, de dakloze man uit het filmpje van Veldwerker Kees. ‘Dan is er toch iemand die om je geeft’, waren zo ongeveer zijn woorden. Het maakt me dankbaar en stil nu ik hier het tegenover gestelde ervaar! Wat voelen Zijn goede gaven toch vaak gewoon maar wat is het eigenlijk iets moois! Familie, vrienden, bekenden, mensen die van je houden. Laten we daarom met elkaar omzien, juist naar mensen, die dit mogelijk in veel mindere maten ervaren (gevangenen, ex-prostituees en dak- en thuislozen)!

Uiteindelijk vanmiddag aangekomen in Hindeloopen rond 16:45. Ruim 8 uur op de plank en gezien het inmiddels opgelopen sponsorbedrag zeker de moeite waard!

Woensdag

Voor morgen staat de start opnieuw rond 08:00 uur gepland vanaf Hindelopen. Het idee is om door te peddelen naar Workum, Bolsward en uiteindelijk Harlingen, zo’n kleine 40 kilometer verderop. Er wordt flink wat wind verwacht en opnieuw zien we wel hoe het gaat. We leven bij de dag!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *