Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!

Ze staan nog op het aanrecht bij opa en oma wanneer we wegrijden. Vrolijk zwaaiend laten we ze achter terwijl een drempel ons herinnerd aan het gevaarte achter ons. De trouwe aanhanger die ons gezin al veel goeds heeft gebracht. Een bank van markplaats, puin naar de stort, een bakfiets voor de vrouw. Maar vandaag hobbelt het gevaarte met een ander doel achter onze blauwe Mazda voort…

Een klein uurtje later staan we op de Vinkeveense plassen. Het is grijs, koud en ergens best een beetje spannend. Samen met Christine test ik een nieuw SUP board, een hardboard Oxbow 14’x26″ racer. Geadviseerd door de kenners omdat De ElfstedenSup met onze goedkope vakantieSUP geen kans van slagen schijnt te hebben.

Na een klein half uurtje zijn we aardig gewend. Het board vaart een stuk sneller, is redelijk stabiel en we zijn nog niet gevallen. We gaan de open plas op. De wind zorgt voor strepen op het water en de golfjes duwen tegen onze boards. Wat een vrijheid, ondanks de kou. Vogels om ons heen, helder water waardoor de bodem zich helder onder ons aftekent. We mogen onze eigen keuzes maken, zijn vrij om te gaan en staan waar we willen en ons wacht bij thuiskomst een heerlijk dak boven ons hoofd!

Bij terugkomst worden we weer gastvrij opgevangen. We warmen weer op met een heerlijke bak koffie en thee, gaan akkoord met de koop van het board en knopen het board op de aanhanger. Nog één keer zwaaiend verlaten we de gastvrije en vriendelijke verkopers van mijn nieuwe board.

Als we uiteindelijk weer bij opa en oma naar binnen stappen om de kinderen op te halen, is natuurlijk hun eerste vraag: ‘papa / mama, zijn jullie nat’?

Ons zelfgespaarde en nieuwe ElfstedenSup Board

Heerlijk samen met Christine op de Vinkeveense Plassen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *