Huidige stand
(wordt een paar keer per week geüpdatet)
€20.500,- !!
Hoofdsponsor van De ElfstedenSup

Nieuws wat ik graag met jullie wil delen!! We hebben een hoofdsponsor voor de actie gevonden in de persoon van André van Luijk, eigenaar van Bureau van Luijk ‘thuis in geld’! Met een geweldige donatie krijgt de actie gelijk weer een mooie impuls en het motiveert me enorm om er de komen weken nog even flink voor te gaan.

Want eerlijk is eerlijk, dat suppen wordt pittig maar donateurs werven vind ik zeker niet minder taai!! Allereerst de stap naar Facebook en Instagram, iets wat we juist altijd buitenshuis hebben gehouden omdat we het idee hebben er teveel tijd aan kwijt te zijn. Nu zitten vrouwlief en ik ‘s avonds allebei met een schermpje op de bank, zoekend naar nog een vriend of verre kennis om toe te kunnen voegen, foto’s en filmpjes van de actie te uploaden enz enz … 🙂

De eerste week ging trouwens super, ik heb er al iets over geschreven. Maar de tweede week viel het toch een beetje stil. Er kwamen wel wat kleine bedragen binnen maar het liep niet lekker door… Dan ga je twijfelen of je streefbedrag van minimaal E6000,- wel haalbaar is in de paar weken die voor de actie staan.

Daarom hebben we ons naast de social media kanalen ook veel meer gericht op bedrijven! Mailen, bellen, appen… je bent er ongemerkt de hele dag mee bezig.

Maar in deze (alweer derde) week van de actie gebeurd er ineens veel moois!! Een interview in Huis aan Huis Elburg, in de live-uitzending bij Laurens van GrootNieuwsRadio en als kers op de taart Bureau van Luijk als hoofdsponsor! Momenten waardoor de actie ineens weer een mooie ‘boost’ krijgt en daarom vanaf deze plek opnieuw heel veel dank voor iedereen die een gift heeft gedaan voor de mensen om wie we het doen: ex-prostituees, gevangenen en dak- en thuislozen!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *